+31 348 449 660

Phone

Voordelen huur

De beslissing om een vacu├╝mheffer te kopen of te huren kan afhankelijk zijn van verschillende factoren. Huren is een goed alternatief en kan u een aantal voordelen bieden. Onderstaand overzicht geeft u een opsomming van de voordelen van huren die wellicht voor u van toepassing zijn.

Vraag een huurofferte aan!

 

Geen investering
Door te kiezen om te huren zijn geen investeringen of financieringen vereist. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met kosten voor onderhoud, reparaties of jaarlijkse veiligheidscontroles.

Altijd de juiste machine voor uw project
Bij huur wordt de vacu├╝mheffer samengesteld voor uw project. Met het deskundige advies van onze medewerkers, zorgen wij ervoor dat u altijd met een optimaal samengesteld vacu├╝mhefapparaat aan de slag kunt. Wij hebben hiervoor een ruime voorraad zuignappen en diverse accessoires beschikbaar.

Geen kosten voor opslag en servicewerkzaamheden
Wanneer u een vacu├╝mheffer huurt, hoeft u geen rekening te houden met opslag, onderhoud of de verplichte jaarlijkse veiligheidscontroles.

De apparaten worden altijd voorzien van een veiligheidsinspectie
Aangezien na elke huurperiode de vacu├╝mheffer vakkundig wordt gecontroleerd, heeft u zekerheid dat u met een deugdelijke machine werkt die bovendien is onderworpen aan een veiligheidsinspectie. De vacu├╝mheffer wordt geleverd met de benodigde documenten, zodat u meteen aan de slag kunt.

Transportservice van en naar de bouwplaats
Voor het aanleveren van de vacu├╝mheffer kunt u gebruik maken van de transportservice van VIAVAC. Hierbij kan het apparaat op de bouwplaats worden afgeleverd op het door u aangegeven tijdstip. Op verzoek brengen wij de machine een dag eerder, zodat u ÔÇÖs morgens direct aan de slag kunt. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de vacu├╝mheffer weer door ons opgehaald.

Eenvoudig te gebruiken
De vacu├╝mheffer is eenvoudig te gebruiken en wordt met een duidelijke gebruiksaanwijzing geleverd. Het volstaat om voorafgaand aan de werkzaamheden de gebruiksaanwijzing door te lezen.

Grote voorraad aan vacu├╝mheffers
VIAVAC heeft altijd een ruime voorraad vacuümheffers op voorraad. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan verschillende zuignappen en diverse accessoires. Hiermee heeft u altijd de beschikking over een vacuümheffer met de juiste soort zuignap geschikt voor uw project.