+31 348 449 660

Phone

Verkoop

Wanneer u een vacu├╝mheffer of glaszuiger wilt kopen, bent u bij VIAVAC aan het juiste adres. De VIAVAC vacu├╝mheffers en glaszuigers bieden ruime opties en toepassingsmogelijkheden. Of u nu sandwichpanelen wilt hijsen, golfplaten wilt monteren, een ruit wilt plaatsen of ander vacu├╝m hijsgereedschap zoekt dat geschikt is voor verschillende hijswerkzaamheden. Wij staan u graag terzijde bij het maken van uw keuze en wilt u langskomen, dan bent u van harte welkom.

Wilt u een verkoopaanvraag doen, dan kunt u op de verschillende productpagina’s een offerte aanvragen.

Heeft u een vraag over een verkoopaanvraag of een product? Bel ons via 0348 – 449 660 of vul het formulier op onze contactpagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sandwichpanelen plaatsen met:

 

De CladBoy compact is het handzame vacu├╝m hijsgereedschap voor het plaatsen van sandwich wandpanelen. CladBoy compact, de handige medewerker van uw montageteam!

Ga naar product

 

De CladBoy compact 4Flex is geschikt voor het monteren van sandwich dakpanelen tot een lengte van 8 meter en voor geprofileerde horizontale en verticale wandpanelen met een maximale lengte van 10 meter.

Ga naar product

 

De CladBoy is het modulaire en veelzijdige vacu├╝m hijsgereedschap voor het plaatsen van zowel sandwich dak- als wandpanelen. De oplaadbare accu zorgt ervoor dat u een hele dag kunt werken.

Ga naar product

 

De VIAVAC vacu├╝mheffer RotaBoy voor het keren van lange en zware dakpanalen De RotaBoy is de krachtpatser die u het zware werk uit handen neemt door dakpanelen te draaien, hijsen en plaatsen! De RotaBoy maakt het mogelijk om sandwich dakpanelen op te pakken en met een druk op de knop moeiteloos 180┬░ te draaien.

Ga naar product

 

Glaselementen plaatsen met:

 

Door de veelzijdigheid in vlakglas zijn er vaak meerdere hijsgereedschappen nodig. Met de VIAVAC GBL kunnen alle standaard glasformaten worden gehesen.

Ga naar product

De VIAVAC GBX is het veelzijdige vacu├╝m hijsgereedschap voor glasmontage tot 800 kg. Dit apparaat is op 6 verschillende manieren eenvoudig zelf op te bouwen.

Ga naar product

 

De VIAVAC GBH is uitgevoerd met een hydraulisch kantelmechanisme en is ontwikkeld voor het hijsen en plaatsen van grote en zware glaselementen tot maar liefst 1.800 kilo

Ga naar product

 

De VIAVAC compact Curved is ontworpen voor het monteren van vlakke en gebogen glaselementen met een maximaal gewicht van 300 kg.

Ga naar product