+31 348 449 660

Phone

Verhuur

Wilt u een vacu├╝mheffer of glaszuiger huren voor een project? Huur is de mogelijkheid om van de voordelen van de VIAVAC apparaten te profiteren zonder grote investering. Wij beschikken over een ruime huurvloot van vacu├╝mheffers en glaszuigers, waardoor vrijwel altijd het door u gewenste apparaat beschikbaar is. Onze transportservice biedt de mogelijkheid om de volgende ochtend op locatie te bezorgen. Perfect voor wanneer u snel een oplossing nodig heeft. Uiteraard wordt elke verhuurmachine voor iedere inzet volledig nagekeken, opgeladen en getest. Zo kunt u zonder problemen direct aan de slag.

Vraag een huurofferte aan!

Vacu├╝mheffer of glaszuiger huren of kopen?

Wanneer is het voordeliger om een vacu├╝mheffer of glaszuiger te huren en wanneer is het voordeliger om te kopen? Wij denken graag met u mee. Middels een berekening kunnen wij u adviseren wanneer kopen voordeliger wordt dan huren. Lees hier nog meer voordelen over het huren van een vacu├╝mheffer of glaszuiger.

Hoe huur je een vacu├╝mheffer of glaszuiger bij VIAVAC?

U kunt de huur van een vacuümheffer of glaszuiger aanvragen via ons verhuurformulier. Twijfelt u  welk apparaat u nodig heeft of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Wij weten hoe belangrijk snel schakelen voor u is. Daarom kunnen wij bijna altijd de vacu├╝mheffer of glaszuiger de volgende ochtend leveren en reageren we dezelfde dag nog op de aanvraag. Wij staan van 8:00 tot 17:00 uur tot uw beschikking.

Desgewenst kunt u de apparaten ook tussen 7:00 en 8:00 uur afleveren of ophalen. Maak hiervoor altijd v├│├│raf een afspraak met onze verhuurafdeling via 0348-449 662.

Welke vacu├╝mheffer of glaszuiger heb ik nodig?

Onze VIAVAC vacu├╝mheffers verschillen in draagkracht en mogelijkheden als het gaat om omvang, vorm en locatie van het te plaatsen paneel. Lees hier meer over onze vacu├╝mheffers om uit te vinden welke het beste bij u past.

De VIAVAC glaszuigers verschillen ook in draagkracht en mogelijkheden. Of je nu een handzaam apparaat of een modulaire allrounder nodig hebt, wij bieden de oplossing. Kies de glaszuiger die bij jouw project past.