+31 348 449 660

Phone

CladMaster

Sandwich plafondpanelen plaatsen met precisie

De CladMaster is de vacu├╝mheffer voor het plaatsen van sandwich plafondpanelen met precisie. U kent het vast wel; projecten waarbij de montage bemoeilijkt wordt door bijvoorbeeld een staalconstructie of eerder geplaatst leidingwerk. En nu? De CladMaster biedt d├ę oplossing om sandwich plafondpanelen op arbotechnische wijze te monteren. De CladMaster is alleen beschikbaar voor verhuur.

FUNCTIES

 • 360┬░ draaibaar met blokkering bij iedere 90┬░
 • 90┬░ kantelbaar

TECHNISCHE GEGEVENS

Type CM-400
Hijsvermogen 400 kg
Max. lengte panelen 12 m
Eigen gewicht 950 kg
Vacu├╝mcircuit dubbel circuit

Een snelle en veilige oplossing

Om plafondpanelen te kunnen heffen en bevestigen, heeft VIAVAC de CladMaster ontwikkeld. Deze panelenheffer werkt op twee oplaadbare accuÔÇÖs waar u een hele dag mee kunt werken. De panelenheffer wordt bevestigd aan een heftruck of verreiker. Met deze ontwikkeling is er eindelijk een eenvoudige, snelle en veilige oplossing om plafondpanelen te monteren tot 400 kg. De veiligheid is hierbij gegarandeerd dankzij twee onafhankelijk werkende vacu├╝mcircuits. Naast deze twee circuits is er een akoestisch geluidsalarm die de bediener waarschuwt bij een te laag vacu├╝mniveau.

Nauwkeurige montage

De CladMaster bevestigt u aan uw verreiker of heftruck. Vanaf de grond pakt u de panelen op en plaats u deze tegen het plafond. U kunt het paneel op de millimeter nauwkeurig plaatsen, met de fijngevoelige afstandsbediening. De zes hydraulisch aangedreven bewegingspunten helpen u makkelijk manoeuvreren. De CladMaster is bovendien eenvoudig door ├ę├ęn persoon te bedienen. In combinatie met een heftruck of verreiker kan de CladMaster tot dicht bij de montageplaats gereden worden.

Transport

De CladMaster is gemonteerd in een frame. Hierin zijn de zuignappen en de verlengstukken opgeslagen, zodat er eenvoudig en beschadigingsvrij getransporteerd kan worden.

Let op: De CladMaster is momenteel alleen beschikbaar in de verhuur


 • Voor het snel en arbo-technisch plaatsen van sandwich plafondpanelen.

 • Beschikt over zes hydraulisch aangedreven bewegingen.

 • Transportstand; zuignappen en verlengstukken opgeslagen in frame.

 • Inclusief radiografische bediening.

Vraag een offerte aan:

Vacu├╝mcircuit:
Max. capaciteit:
Zuignappen:
Eigen gewicht:

CM-400

Alleen beschikbaar voor verhuur
Circuit gauge Circuit gauge
400 kg
12 cm
950 kg

Types

 • C
  400 kg

  Z
  12 cm

  E
  950 kg

  C
  Dubbel
  Alleen beschikbaar voor verhuur

Liever een andere vacu├╝mheffer?
Bekijk hier het totaalaanbod vacu├╝mheffers.