+31 348 449 660

Phone

“Ons vertrouwen in het product en de organisatie is groot. Dat is belangrijk, want als je met glas aan het hijsen bent, moet je op de vacuümzuigers kunnen vertrouwen.”

– Fred van Ingen, eigenaar FB Gevelmontage V.O.F.

 

‘Wij gaan alle uitdagingen met het hijsen van glas aan’

Fred van Ingen, eigenaar FB Gevelmontage V.O.F.: “Als het uitdagend wordt, komt men bij ons terecht. We voeren vaak uitdagende klussen uit, in kleine ruimtes. Dat kan in een klein straatje of steegje zijn, of inpandig, bij het plaatsen van glazen tussenwanden. Architecten zijn heel creatief aan de tekentafel, maar dat geeft in de praktijk soms uitdagingen. De minirupskranen en glasrobots met vacuümzuigers, bieden dan uitkomst.

‘VIAVAC luistert echt naar hun klanten’

Zes jaar geleden moesten we voor een project in Arnhem ruiten van 700 kg hijsen. We hadden toen alleen een vacuümzuiger, enkel systeem, die tot 500 kg ging. Nadat we verschillende zuigers hadden getest, viel onze keuze op de VIAVAC GBX-800. Die kwam het beste uit de bus, qua bedieningsgemak, afwerking en uitstraling. Hij is goed afgewerkt, met weinig uitsteeksels die ergens achter kunnen blijven haken.

Ons vertrouwen in het product en de organisatie is groot. Dat is ook belangrijk, als je glas aan het hijsen bent, moet je op de vacuümzuigers kunnen vertrouwen. De service is tot nu toe perfect. Bij keuringen of kleine storingen lossen ze het ter plaatse op, of krijg ik een andere zuiger mee. Als je niet alle zuigers in gebruik hebt, kan er vuil in de ongebruikte ventielen komen. Toen ik daar een opmerking over gaf, kreeg ik enige tijd later een envelop thuis, met een briefje en beschermdopjes erin. Op het briefje stond: “Bedankt voor de tip”. Ze luisteren dus echt naar hun klanten. En ik geloof ook dat we alleen samen een product sterker kunnen maken.

‘De GBX-800 heeft me nog nooit in de steek gelaten’

We hebben in totaal 6 glaszuigers van VIAVAC in bezit. De GBX-800 is aan de prijzige kant, maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Hij heeft me nog nooit in de steek gelaten. Als je het apparaat vaak gebruikt is het de prijs dubbel en dwars waard. Breukglas verwijderen werkt ook heel gemakkelijk, omdat ik de zuigers afzonderlijk kan afkoppelen. Medewerkers van montagebedrijven waar we mee samenwerken, zijn er ook zeer over te spreken.”