+31 348 449 660

Phone

“Eigenlijk zijn er voor ons qua hijsen met vacuüm geen uitdagingen meer: VIAVAC heeft overal een oplossingen voor in het assortiment.”

Stijn Haegens, eigenaar Haegens Kraanverhuur en Transport

 

Familiebedrijf met breed aanbod

Stijn Haegens, eigenaar van Haegens Kraanverhuur en Transport: “Mijn vader en moeder startten dit bedrijf in 1982 en mijn vrouw en ik namen het 16 jaar geleden over. We blijven voortdurend vernieuwen. Onze oudste machines zijn ca. 8 jaar oud en we hebben nog 11 machines in bestelling staan ter vervanging. De markt vraag steeds meer om elektrisch, dus daar zijn onze ogen ook op gericht.

De kwaliteit van mensen en materieel vinden we erg belangrijk. Ook hechten we veel waarde aan service, afspraak is afspraak bij ons. Onze kracht zit in de breedte: een uitgebreid dienstenpakket voor veel verschillende branches. We doen zowel horizontaal als verticaal transport, voor bouw, wegenbouw, fabrieken, antennebouw, hoveniers, particulieren et cetera.

 

‘VIAVAC is nummer 1 in de branche’

VIAVAC is in onze branche de nummer 1 op het gebied van vacuümhijsgereedschap. We gebruiken zelf nog twee andere merken, maar VIAVAC springt er voor ons bovenuit. Ze hebben een breed assortiment, de producten zijn van hoge kwaliteit en de service is altijd goed. De medewerkers denken mee, hebben voldoende kennis in huis en door de korte lijnen krijgen we snel een reactie.

Ook hun toekomstgerichtheid past goed bij ons, andere merken staan qua ontwikkeling vrijwel stil. Als voorbeeld: VIAVAC heeft voor alle dak- en wandprofileringen op maat gemaakte zuignappen. Voor de afwerking van plafonds en binnenwanden hebben ze daarnaast de Cladmaster. Dankzij dit soort innovaties kunnen we onze klanten nog beter bedienen. We bevelen VIAVAC zeker aan bij andere kraanverhuur-en transportbedrijven.

‘Ze hebben overal een oplossing voor’

Inmiddels werken we al 15 jaar met de producten van VIAVAC. We huurden eerst een zuiger, maar zijn de producten al snel gaan aanschaffen. We hebben nu twee Cladboys, een Cladboy compact en een GBX2-800. Voor afwijkende profileringen huren we speciale zuignappen. Eigenlijk zijn er voor ons qua hijsen met vacuüm geen uitdagingen meer: VIAVAC heeft overal een oplossingen voor in het assortiment.”