+31 348 449 660

Phone

VIAVAC glaszuigers voor het plaatsen van vlak of gebogen glas (250 tot 1.800 kg)

Glaszuigers worden gebruikt bij het gemakkelijk, veilig en schadevrij plaatsen van vlak of gebogen glas. De glaszuigers van VIAVAC bieden een stevige grip tijdens het hijsen en het plaatsen van glas zonder beschadigingen aan te brengen.

Een glaszuiger is geen vacu├╝mheffer of vacu├╝mzuiger. Waar glaszuigers bedoeld zijn voor glas, zijn vacu├╝mheffers bedoeld voor sandwichpanelen.

VIAVAC glaszuigers: betrouwbaar en veilig

De glaszuigers van VIAVAC zijn ontworpen voor de dagelijkse bouwpraktijk. Als specialist wilt u kunnen vertrouwen op uw materiaal, dat kan met VIAVAC. Onze glaszuigers zijn duurzaam ontworpen en storingsvrij in gebruik. Omdat de VIAVAC glaszuigers uitstekend bestand zijn tegen de weersinvloeden, kunt u door weer en wind aan het werk blijven. Daarnaast bieden we meerdere oplossingen voor het plaatsen van de ruit op moeilijk bereikbare plekken, zoals in kleine ruimtes en onder een overstek.

Veiligheid in de bouw is van onschatbare waarde en veiligheid staat dan ook bij VIAVAC voorop. Uiteraard voldoen onze glaszuigers aan de Europese norm en zijn ze voorzien van twee onafhankelijk werkende vacu├╝mcircuits. Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd.

Neem contact op

 

Welke glaszuiger heb ik nodig?

VIAVAC is fabrikant van een brede range glaszuigers waarmee wij u voor iedere glasmontage van het perfecte hijsgereedschap kunnen voorzien. Groot, klein, dik, dun, recht of gebogen glas; VIAVAC biedt de oplossing. Welke glaszuiger u nodig heeft, hangt af van het gewicht, de afmetingen en de vorm van het glas. Wij staan u graag te woord om de juiste glaszuiger bij uw project te vinden.

Vraag het een expert

Glaszuiger kopen of huren?

VIAVAC biedt u de mogelijkheid om een glaszuiger te kopen of te huren. Middels een berekening kunnen wij u adviseren wanneer het kopen van een glaszuiger voordeliger wordt. Lees hier meer over de voordelen van huren doe direct een huuraanvraag.

Huurofferte aanvragen