+31 348 449 660

Phone

Beurzen komend najaar

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de organisatie van onze deelname aan beurzen komend najaar. Zo vindt van 5 t/m 7 november a.s. de Verticaaldagen Benelux in Gorinchem plaats en kunt u ons in België vinden op de Belgian Roof Day op vrijdag 29 november a.s. Tijdens deze beurzen presenteren wij ons assortiment vacuüm hijsgereedschap. Wij hopen u dan ook van harte op één van deze beurzen te mogen ontvangen.

Verticaaldagen Benelux 2019: De vakbeurs op het gebied hoogwerkers, verreikers en minikranen

Van 5 t/m 7 november a.s. vindt de 8e editie van de Verticaaldagen Benelux plaats in Evenementenhal Gorinchem. Ook dit jaar is VIAVAC weer van de partij. Waar wij voorgaande jaren op het buitenterrein stonden, staan wij dit jaar binnen in de evenementenhal zelf. U vindt ons op standnummer H104.

Nieuwe en vertrouwde apparaten tijdens de Verticaaldagen Benelux

Gedurende de vakbeurs presenteren wij ons assortiment vacuüm hijsgereedschap voor de montage van dak- en wandpanelen en onze glaszuigers voor zowel vlak als gebogen glas.

Daarnaast presenteren wij onze laatst ontwikkelde glaszuiger voor vlak glas, namelijk de VIAVAC GBL; een klein formaat glaszuiger voor groot hijswerk. Wist u dat u met de VIAVAC GBL eenvoudig grote glazen gevelelementen plaatst, maar ook ruiten tussen gevel en steiger en lange glaspanelen voor serres? Daarnaast is hijsen in kleine ruimtes ook mogelijk door het innovatieve korte ophangoog.

Natuurlijk presenteren wij ook onze vertrouwde hijsapparaten zoals de VIAVAC GBX; het veelzijdige vacuüm hijsgereedschap voor de montage van alle glasformaten tot 800 kg. Maar ook de CladBoy die (door zijn modulaire bouwwijze) geschikt is voor zowel dak als gevelmontage, maar ook eenvoudig stalen dakplaten plaatst. En wat dacht u van de CladBoy compact 4Flex; het veelzijdige apparaat voor het plaatsen van sandwich dak- én gevelelementen. Mis het dus niet!

Gratis toegang?

Wat is er leuker dan een beurs gratis te kunnen bezoeken? Wij bieden u gratis toegangskaarten aan. Stuur een mail naar [email protected] en dan helpen we u aan toegangskaarten.


Belgian Roof Day 2019 “Dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector.

Op 29 november a.s. vindt de Belgian Roof Day plaats in Brussel. U bent van harte welkom om ons op de 10e editie van deze beurs te bezoeken. De koffie (of iets anders lekkers) staat voor u klaar! In de ruime hallen van Brussels Kart Expo kunt ons vinden bij stand 142.

De Belgian Roof Day is voor elke professional werkzaam in de dakensector. Wilt u met ons in gesprek over de toepassingsmogelijkheden van VIAVAC vacuümheffers of wilt u onze apparaten van dichtbij bekijken? Dan is dit een uitgelezen kans. Voor deze beurs is er gratis toegang en geheel verzorgde catering. Wel is het noodzakelijk vooraf in te schrijven. Inschrijven doet u hier.

Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de vorige editie

Het plaatsen van de vaak lange, zware panelen kan een omslachtige en tijdrovende klus zijn. Voor de montage hiervan bieden we als oplossing diverse typen vacuümheffers – zoals de RotaBoy, CladBoy en de CladBoy compact 4Flex – om zware hijswerkzaamheden te vereenvoudigen. Wij gaan graag met u het gesprek aan en vertellen u graag meer over de voordelen van ons vacuüm hijsgereedschap.

De beurs is geopend van 9:00 tot 19:00. Voor meer informatie over de Belgian Roof Day gaat u naar belgianroofday.be. Bent u niet in de gelegenheid om naar de Belgian Roof Day te komen? Wij zijn ook aanwezig bij de Verticaaldagen.

Graag tot ziens in Brussel.