+31 348 449 660

Phone

Bedrijfsprofiel

VIAVAC is een Nederlandse fabrikant van vacuümhijsgereedschappen. Wij zijn bekend o.a. de productnamen CladBoy en RotaBoy. Hiermee kunnen alle sandwich dak- en wandpanelen op een efficiënte, gezonde en veilige wijze geplaatst worden. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment glaszuigers voor de montage van glaselementen. Doordat wij alle hijsgereedschappen in eigen huis ontwikkelen en fabriceren, kunnen wij snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de markt.

Onze passie
Hijsgereedschappen ontwikkelen waarmee dak- en gevelelementen op een efficiënte, gezonde en veilige wijze geplaatst kunnen worden, dat is onze passie. Hiermee willen we een oplossing bieden voor de steeds strengere eisen die aan de arbeidsomstandigheden worden gesteld terwijl bouwelementen door de toenemende isolatie-eisen en de trend van modulair bouwen steeds groter en zwaarder worden.

Veiligheid boven alles
Al onze vacuümhijsgereedschappen die op de bouwplaats toegepast worden zijn, zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13155 voorzien van een extra valbeveiliging. Dit kan uitgevoerd zijn met sjorbanden, of wat steeds vaker toegepast wordt, met twee (dubbel) onafhankelijke vacuümcircuits. Voor ingebruikname wordt ieder apparaat uitgebreid gecontroleerd en onderworpen aan een trektest. Een handleiding met uitvoerige gebruikers- en onderhoudsinstructies completeren de levering.

Snelle levering en service
Door een ruime voorraad en een goede logistiek kunt u op een snelle levering rekenen. Mocht er tijdens het werk onverhoopt een probleem optreden, dan stellen wij alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen. Vaak lukt dit al telefonisch, maar mocht het nodig zijn dan zal onze storingsmonteur direct in de auto stappen om het probleem ter plaatse op te lossen.

Goede samenwerking
Bouwelementen kennen een grote verscheidenheid in gewichten, afmetingen, montageposities en oppervlaktestructuren. Wij vinden het een uitdaging om voor iedere situatie de optimale oplossing te bieden en apparaten te ontwikkelen die betrouwbaar, veelzijdig en handig in gebruik zijn. Dit vergt teamwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met gebruikers en producenten.

Internationaal netwerk
Onze vacuümhijsgereedschappen worden over de hele wereld ingezet. Wij werken met een groot en groeiend internationaal netwerk van betrouwbare dealers. Met onze ondersteuning en hun kennis en ervaring van de lokale markt zijn wij in staat de klant de beste en meest efficiënte oplossing te bieden.